escainfo@ses.cat     Tel: 93 727 50 35

asesoría Sabadell Assessoria global per a la pime COMPTABILITAT, FISCALITAT, LABORAL, ASSESSORIA Experiència al servei de la pyme. VULL SABER MÉS Scroll to See Portar la teva comptabilitat al dia AMB SERVEIS D'EMPRESA PODRÀS. Vull saber més Scroll to See Tramitar les teves obligacions amb la Seguretat Social Preparar les nòmines i contractes dels teus empleats Elaborar els comptes anuals i llibres oficials

Assessoria a Sabadell

Gestoria per a empreses, autònoms i particulars

Serveis d’Empresa Sabadell és una assessoria fiscal, laboral i fiscal amb més de 30 anys d’experiència ajudant les empreses, autònoms i particulars a gestionar els assumptes administratius, comptables i legals. Comptar amb una bona assessoria ens pot fer estalviar temps i diners. Fer la declaració de la renda, gestionar la nostra empresa, donar-nos d’alta com a autònoms, resoldre tràmits administratius, tramitar herències, etc.

Són tants els tràmits a què ens enfrontem cada dia que és important comptar amb una gestoria de confiança.

Nosaltres som una assessoria professional on podràs sentir-te com a casa. Resoldrem els teus tràmits de forma ràpida i amb la confiança que comporta tenir una empresa de gran experiència. Ens encarregarem de tota la teva paperassa perquè puguis continuar gaudint del teu temps com més t’agradi.

Asesoría Sabadell

ÀREA COMPTABLE

Tingueu el control de la vostra situació financera i sàpiga en tot moment els actius disponibles

ÀREA LABORAL

Confecció de nòmines i Assegurances Socials, Informe detallat de costos laborals

ÀREA MERCANTIL

Constitució, transformació i dissolució de societats. Redacció i confecció de contractes

La seva assessoria a Sabadell

Oferim a empreses, autònoms i particulars un assessorament personal caracteritzat per la planificació, prevenció i optimització dels recursos disponibles, amb l’objectiu que es puguin prendre les millors decisions en tot moment, dins de la normativa vigent.

La nostra experiència i especialització ens permet guiar les petites i mitjanes empreses perquè puguin identificar àrees destalvi, existència de contingències fiscals i financeres, millores en lorganització i la creació duna estratègia de negoci a llarg termini. Oferim els nostres serveis d’assessoria i gestoria a la nostra seu de Sabadell, però tenim clients a tot Catalunya.

 

Us ajudem a fer créixer el vostre negoci

Assessoria a Sabadell propera i professional

A Serveis d’Empresa Sabadell treballem perquè les petites i mitjanes empreses disposin de serveis de gestió de qualitat ia la mida de les seves necessitats.

Adaptem el nostre sistema de treball a les característiques de la vostra empresa o negoci per poder oferir uns serveis personalitzats que us permetin optimitzar la gestió i la presa de decisions.

Serveis d’empresa posa a la vostra disposició:

  • L’experiència i la formació del vostre equip de professionals.
  • Una àmplia oferta de serveis que us permetran disposar d’una gestió integral.
Asesoría Sabadell
Asesoría Sabadell

ÀREA FISCAL

Els nostres experts en fiscalitat us ajudaran a complir les vostres obligacions tributàries

ÀREA LEGAL

Assessorem els nostres clients en tot allò relacionat amb el dret empresarial

Asesoría Sabadell
Confieu en la nostra gestió per als vostres assumptes laborals

Assessoria Laboral a Sabadell

Tenim una àmplia experiència com a assessoria laboral a Sabadell. Són moltes les empreses que dipositen la seva confiança en nosaltres per gestionar els seus temes laborals. Els nostres serveis estan orientats a l’assessoria i la gestió de les empreses i autònoms. Ens encarregarem de:

  • Tramitació dels contractes dels treballadors.
  • Les altes i baixes del personal.
  • Assessorament laboral d’empreses.
  • Gestió de pagaments.
  • Auditoria laboral d’empresa

Així, tu i el teu personal estareu coberts davant de qualsevol eventualitat.

Són molts els tràmits que comporten cadascun dels procediments laborals, fiscals, comptables i administratius, i tenir al teu costat una assessoria que et brindi un tracte personalitzat ens pot estalviar molts maldecaps.