escainfo@ses.cat     Tel: 93 727 50 35

Gestoria Sabadell

Gestoria per a l'empresa, els autònoms i els particulars

Serveis d’empresa Sabadell és una gestoria a Sabadell, assessoria comptable i laboral amb més de 20 anys d’experiència ajudant les empreses a gestionar els assumptes administratius. Comptar amb una bona assessoria ens pot fer estalviar temps i diners. Fer la declaració de la renda, gestionar la nostra empresa, donar-nos d’alta com a autònoms, resoldre tràmits administratius, traspassar un vehicle, tramitar herències, etc.

Són tants els tràmits a què ens enfrontem cada dia, que és important comptar amb una gestoria de confiança.

Nosaltres som una assessoria professional on podràs sentir-te com a casa. Resoldrem els teus tràmits de forma ràpida i amb la confiança que comporta tenir una empresa de llarga experiència. Ens encarregarem de tota la teva paperassa perquè puguis continuar gaudint del teu temps com més t’agradi.

Asesoría Sabadell

ÀREA COMPTABLE

Tingueu el control de la vostra situació financera i sàpiga en tot moment de quins actius disposa

ÀREA LABORAL

Confecció de nòmines i assegurances socials. Informe detallat de costos laborals

ÀREA MERCANTIL

Constitució, transformació i dissolució de societats. Redacció i confecció de contractes

La teva Gestoria a Sabadell

Benvingut a Serveis d’empresa Sabadell, una empresa que compta amb professionals de diversos camps relacionats amb la gestió d’empreses, amb una àmplia experiència i que ajuden centenars d’organitzacions i particulars amb les seves necessitats comptables i tributàries.

La nostra missió és oferir serveis de comptabilitat i gestoria de qualitat a empreses i persones físiques. Som una gestoria moderna a Sabadell que treballa de valent perquè els nostres clients puguin enfocar els seus esforços a fer créixer les seves empreses, per brindar serveis de valor afegit als nostres clients i ajudar-los a prendre decisions crítiques i fer créixer el seu negoci.

Donem suport a centenars d’empreses i autònoms de diversos sectors a tot el Vallès, que van des del comerç electrònic, la venda minorista i majorista, fins a comunitats de veïns i associacions diverses.

Brindem una àmplia gamma de serveis comptables, com la gestió dels compliments de les societats limitades, l’assessorament comercial i fiscal i l’estandardització i automatització de processos.

Asesoría Sabadell

ÀREA FISCAL

Els nostres experts en fiscalitat us ajudaran a complir les vostres obligacions tributàries

ÀREA LEGAL

Assessorem els nostres clients en tot allò relacionat amb el dret empresarial

Gestoria Sabadell

Som una gestoria que farà créixer el teu negoci

Donar un servei al client de primer nivell és lobjectiu de Serveis d’empresa Sabadell. Som una gestoria a Sabadell amb un mètode de treball modern, però alhora ens encanta el toc tradicional d’oferir un servei personal i proper, a través de reunions cara a cara.

La nostra gestoria és a Sabadell, però atenem qualsevol empresa, sigui on sigui, amb una trucada telefònica. El nostre objectiu és resoldre totes les consultes com més aviat millor.

Oferim paquets mensuals tot inclòs amb preus fixes.

Asesoría Sabadell > Gestoria