escainfo@ses.cat     Tel: 93 727 50 35

Qui som

Assessoria professional i propera

La nostra història comença a principis dels anys 80, quan tres joves economistes es van adonar de la importància que cobrava la fiscalitat i la comptabilitat de les empreses, després de l’entrada d’Espanya a la CEE (Comunitat Econòmica Europea).
Finalment el 1988, i després de l’entrada en vigor de la llei de l’I.V.A. a Espanya, va néixer Serveis d’Empresa Sabadell com a societat, amb l’afany de donar un servei personalitzat i de qualitat tant a empreses, com a autònoms i particulars.
A partir d’aquell moment i amb la voluntat de donar un servei integral al client, vam anar ampliant les nostres àrees d’especialització, incorporant nous professionals com va ser el cas dels serveis jurídics i financers o en aquells àmbits que necessiten una especial acreditació, col·laborant amb altres professionals i societats de reconegut prestigi col·laborant per cobrir qualsevol de les necessitats actuals de les empreses i particulars.
A data d’avui, després de gairebé 30 d’història, els nostres principis de qualitat al servei i d’atenció al client continuen vigents.

Asesoría Sabadell > Un equip entusiasta